Guatlles amb albergínia

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Brides les guatlles perquè mantinguin una forma bonica en coure.
Sofregir en una cassola amb oli, apartar i reservar.
Sofregir en aquest mateix oli les echalotes, l'albergínia tallada a trossos gruixuts i els alls amb la seva pell, afegir el tomàquet tallat a trossets i deixar fer uns minuts.
Tirar les herbes aromàtiques, el pebre, el vi negre i l'aigua.
Coure tot junt uns 5 minuts.
Afegir les guatlles al guisat.
Mescla amb compte amb la verdura i deixar que es facin durant uns 20 minuts aproximadament si ens agraden al dente, si no una mica més.
Acompanyar-les d'uns espaguetis o d'arròs Basmati cuit segons les indicacions del paquet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se