Truita d´alls tendres i ceba tendre

Categoria:

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una paella , un bol , una cullera de fusta i una esumadora.

Elaboració

Pelem i trossegem patit la ceba tendre i els alls tendres. Posem una paella al foc amb una mica d´oli. Mentre s´escalfa , agafem un bol i batem els ous. Tirem a la paella la ceba i els alls , i saltem una mica sense que es faci massa. Després amb una escumadora ho passem al bol dels ous batuts, i barregem una mica. Tirem el preparat a la paella i procedim a fer una truita

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se