Patates farcides a l'estil d'Olot

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bullirem primerament les patates amb pell, després de passar-les per sota l'aigua i netejar-les correctament, i les reservarem.
Farem un sofregit amb la ceba picadeta, i quan sigui confitada, hi afegirem la carn picada, amb la sal i una mica de pebre negre.
Quan tot sigui ben rosset, hi tirarem el conyac i afegirem el paté, deixant-ho al foc uns minuts més. Ho reservarem.
Pelarem les patates, i les tallarem a rodanxes no massa fines.
Agafarem el sofregit de la carn, hi ho posarem enmig de dues rodanxes, tenint cura de buidar-les una mica per posar-hi el farciment.
Quan tinguem les patates farcides, les passarem per ou batut i les fregirem.
Són boníssimes!!!

1h

Notes

Cal menjar-les calentes, acompanyades d'una amanida verda o quelcom de verdura.
Podem fer-les també amb un puré molt espès, i farcint-les igualment.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se