Sardines en escabetx

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Ingredients

Elaboració

Es fregeixen les sardines, amb farina o sense, el que més agradi, a mi m'agraden sense.
En el mateix oli es fregeixen els alls, la pastanaga, 1 ceba tallada en cèrcols i el pebrot vermell, quan les verdures estiguin toves s'afegeixen les espècies, es retira la paella del foc i s'agrega el pebre roig, el vinagre, l'aigua i una pastilla de brou de peix, es posa de nou al foc i es bull tot junt durant 5 minuts.
Cobrir les sardines fregides, amb aquesta marinada i deixar reposar almenys 24 hores.

Notes

A les 24 hores ja es poden menjar, però són més saboroses si esperem 48 hores.
Aquest escabetx admet moltes variacions pel que fa a les herbes aromàtiques i el tipus de vinagre que s'utilitza. En lloc de sardines de vegades escabetx verat, musclos, tonyina o fins i tot pits de gall dindi a daus.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se