Crema de pastanagues

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Elaboració

Pelem les pastanagues i les tallem a trossos grossos.
Les posem a coure a la Tremomix amb el litre d'aigua amb gas.
Les triturem una mica a velocitat 3,5 i les deixem coure durant 20 minuts a velocitat 2 i a 90ª.
Triturem 30 segons a velocitat 6 i afegim la crema de llet, els formatgets, la mantega i la sal.
Tornem a triturar 30 segons més i ja la tindrem acabada.

30min

Notes

Aquesta crema és molt sana i es pot menjar freda o calenta. A l'estiu va molt bé, perquè com que la pastanaga conté carotens, augmenta la melamina, que afavoreix el bronzejat.
Jo l'he fet amb la Termomix, però es pot fer igual a la manera tradicional.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se