Rajada amb samfaina i bledes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Saleu les aletes de rajada i les passeu per farina. Poseu una paella amb oli d'oliva al foc i quan l'oli estigui calent, fregiu la rajada fins que quedi dorada. Reserveu-la mentres prepareu la samfaina.
Talleu la ceba i els pebrots a daus no molt grossos. Talleu les fulles de bleda a juliana. Ralleu els tomàquets madurs.
Per a fer la samfaina utilitzareu la matreixa paella que heu fregit la rajada però li treureu l'oli deixant-ne només una colledara sopera. Quan l'oli estigui calent posareu a fregir la ceba i el pebrot. Quan veieu que la ceba es torna transparent (no deixeu que es dori) li poseu les bledes i remaneu. Deixareu que vagin treient l'aigua remanant de tant en tant. Quan veieu que ja s'han begut l'aigua li afagireu el tomàquet rallat, li posareu un polsim de sal i deixereu que es vagi fent a foc lent. Quan veieu que la samfaina ja està al seu punt (no ha de quedar seca) li afagireu els talls de rajada que teníeu reservats i deixereu que es faci tot junt un cinc minuts.

1h

Notes

Tant es pot menjar calent com fred.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se