Cargols a la llauna

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una llauna per cargols, de tipus individual

Elaboració

Posem els cargols a la llauna, de boca cap amunt. Els salpebrem, i els posem damunt del foc, més aviat baix. Quan són fora de la closca, els enfornem a 180º, uns deu minuts, i quant els traiem, els flamejem amb un raig de conyac.
Seguidament, els hi posem un bon raig de picada, i deixem que acabin de coure uns cinc minuts més, i ja els podrem servir acompanyats amb un bol d'allioli amb tomàquet escalivat, i unes gotes de tabasco.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se