Cargols amb samfaina
Categoria:
Altres
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos quilos de cargols tipus vinyals
- Sal
- Oli d'oliva
- La meva samfaina(la trobareu a les meves receptes)
- Ví negre
- Sofregit de tomàquet(el trobareu a les meves receptes)
- Les herbes necesaries per bullir els cargols
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una cassola metal·lica fonda
Elaboració
Un cop bullits els cargols, els escorrem, i colem el brou, i ho reservem.
En una cassola de terrissa, amb oli d'oliva, fem la samfaina com explico a la meva recepta.
Quan tot plegat és fregit, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, i un raig de ví negre. Afegim el brou dels cargols, corregim de sal, i deixem coure, fins que les verdures, siguin ben cuites.
Seguidament, afegim els cargols, ho deixem coure uns vint minuts més, i ja els tenim llestos per servir a taula en la mateixa cassola, amb uns estalvis a sota.
40min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina del cargol Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2733 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.