Pastís bombó de xocolata

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Comenceu per separar els rovells de les clares dels ous.
Ratlleu la xocolata.
Ara, fiqueu en una cassola o pot la xocolata ratllada, la mantega i el sucre. Ho poseu a foc lent i aneu remenant amb una espàtula de fusta fins a obtenir una pasta homogènia. No ho retireu del foc fins que aquesta pasta es desenganxi ella tota sola.
Quan ho hagueu retirat del foc, hi tireu els rovells i remeneu una estona fins que quedin integrats. En aquest punt, hi afegiu la farina i la llevadura i ho remeneu altre cop.
Seguidament, unteu amb mantega un motlle desmontable de 22 cms.de diàmetre i l'enfarineu.
A continuació munteu les clares a punt de neu, les barregeu suament amb la xocolata i ho aboqueu tot dins del motlle que ja teniu enfarinat.
Ho enforneu a una temperatura de 180/200º més o menys 45 minuts o fins que l'agulla surti seca quan el punxeu.

30min

Notes

Si el serviu individualment, podeu posar al costat de cada tros, una llengua de melmelada de préssec, maduixa, albercoc... la que més agradi.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se