Patates duquessa, farcides de botifarra negra

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

10 racions

Utensilis

Una placa pel forn
Un full de paper sulfurat
Una mànega pastissera amb un broc rissat de mida gran

Elaboració

Primer de tot, fem un puré de patata que sigui més aviat espès, amb una mica de nata líquida, nou moscada, i un pessic de sal.
A part, farem la farsa de botifarra com explico a la meva recepta i la un cop feta la reservem.
Deixem que refredi, tant el puré, com la farsa de botifarra.
Agafem la safata del forn, la cobrim amb un full de paper sulfurat, i l'engreixem amb mantega, per tota la superfície.
Amb l'ajuda de la manega pastissera, fem un redol de puré. Seguidament, fem una muntanya, amb farsa de botifarra, i tot seguit, amb el broc estriat gros, ho tapem tot fent la forma d'una lionesa.
Seguidament, ho espolsem amb formatge ratllat, i ho posem en el forn a 180º, fins que el formatge és ben daurat.
Aquestes patates, tant les podem fer servir com a guarnició, com també de primer plat.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se