Brocheta de porc adobat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Un bol, una planxa i un ganivet de cuina.

Elaboració

Preparem un bol , i posem oli , julivert picat, els pebres molts , una mica de sal i un raig de conyac. Barregem be el contingut del bol i seguidament i posem la carn de porc a caus . Ho deixem macerar una bona estona perquè la carn s´impregni be dels gustos . Després preparem les broquetes en pals de fusta o metall adequats per l´ocasió i per ultim farem les broquetes a la planxa , paella o caliu , segons disposem.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se