Truita de Dijous Llarder

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:

Ingredients

Ingredients:

Elaboració

Fregim la cansalada amb uns alls tendres petitons i a continuació pasem una mica la botifarra per la paella.
Batem els ous, els salem una mica, barregem tots els ingredients i fem la truita.

Notes

El dijous anterior al Dimecres de Cendra, conegut, popularment, com a Dijous Gras, Jarder o Llarder, és el tret de sortida tradicional a les festes de Carnaval arreu del país. Aquest dia és costum celebrar àpats familiars que tenen per protagonista a tot tipus de menges que combinen els ous amb la carn.
A Catalunya és conegut popularment com a "Dia de la truita", ja que és tradicional menjar la truita de botifarra d'ou, entre altres, com els pastissos de truites a la xatonada de Vilanova, truites de carxofes, d'alls tendres etc.
Aquesta és la que hem fet nosaltres i que potser és la més tradicional.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se