Tarta de poma

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un rodet d´extendre masa,un bol, un motlle per fer la tarta i un ganivet.

Elaboració

Fem una pasta brisa amb : la farina, la margarina, el rovell d´ou , 50 grs de sucre , una cullera d´aigua i una mica de sal. Un cop tinguem la pasta brisa, la posem en un motllo de tarta engrassat, i foradem el fondo en petits forats, estenem lamines de poma i empolvorem amb sucre i posem al forn 30 minuts. Al treure del forn , la pintem amb melmelada de albercoc passada pel colador, es a dir clareta. No la traurem del motllo fins ha ser freda.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se