Peus de porc al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Olla a pressió, forn i grill

Elaboració

Socarrimar els peus per tal de deixar-los sense cap pèl.
Netejar molt bé sota l'aixeta sobre tot entremig de l'únic dit.
Posar els peus dins l'olla a pressió amb sal, 6 grans de pebre negre i una o dues fulles de llorer i deixar-los coure 15 o 20 minuts en funció de l'olla.
Un cop bullits, escorre'ls i disposar-los en una plata per a forn.
Espolsar-los amb pa ratllat.
Trinxar l'all i el julivert menut i repartir-lo per sobre dels peus.
Tornar a posar una mica de pa ratllat per sobre.
Escalfar el forn dalt i baix a 200 graus i quan veiem que estan sequets, apujar el forn a 250 graus només a dalt per tal de gratinar-los.
Anar amb molta cura que no es cremi gaire l'all

1h

Notes

Menjar sols o acompanyats d'una bona amanida, barreja de bolets o patata al caliu.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se