Filet de porc amb salsa de pebrots i formatge

Ingredients

  • 1 filet de porc grosset (750 gr)
  • 1 ceba dolça
  • 3 grans d'all
  • 1/2 pebrot verd italià o 1 de petit
  • 1/2 pebrot vermell
  • Farigola (un polsim)
  • Pebre negre en gra (5 o 6 grans)
  • Oli d'oliva
  • 1 gotet de vi blanc
  • 30 gr. de formatge que fongui bé (jo el poso ratllat)

4 racions

Elaboració

Daurar en una cassola amb una mica d'oli d'oliva el filet a foc lent. Apartar-lo i reservar.
Tallar a trossets petits la ceba, els pebrots i els alls i  enrossir (Pochar en castellà)  a la cassola i  amb l'oli que  ha quedat.
Quan estigui enrossit i tobet, afegir el filet de porc, el gotet de vi, les espècies i el formatge. Tot a foc ben viu.
Deixar-ho coure al màxim fins veure que l'alcohol del vi s'ha evaporat, llavors abaixar el foc fins que la salsa s'hagi reduït.
Retirar el filet de la cassola i triturat la salsa.
Trossejar la carn, afegir a la cassola, deixar que agafi el bull i apagar el foc

45min

Notes

Compte amb la sal, el formatge ja en porta.
La mica de farigola i el formatge donen al plat un gust especial i boníssim :))


Recepta de cuina de Filet de porc amb salsa de pebrots i formatge
Abans de triturar
per Bruguers Sanou
Recepta de cuina de Filet de porc amb salsa de pebrots i formatge
Triturat i abans de que arrenqui el bull
per Bruguers Sanou

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2532 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: