Hummus

Puré de cigrons i tahina (pasta de sèsam)

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Orient Mitjà
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

2 racions

Elaboració

Posar tots els ingredients en un vas de batedora i triturar fins a obtenir un puré lleugerament sòlid. Posar el puré en un plat, passar una cullera per donar-li forma, amanir amb una mica d’oli d’olica i posar per sobre julivert picat i comí en pols o pebre dolç en pols. Els àrabs es mengen el hummus amb pites –pa oriental– o amb fulles d’enciam

10min

Notes

Els cigrons poden ser en conserva, però sempre quedarà més bó si es ciuen a casa. Hi ha estudis que diuen que el cigró conté triptòfan, un aminoàcid essencial que allibera serotonina, coneguda com l’hormona de la felicitat. Si fos veritat, el cigró seria un antidepressiu i calmant natural.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se