Flam de bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa → Basilea
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netejar els bolets i salteu-los en la mantega, afegir la escalunya i els dauets de bacó, coure a foc molt suau durant uns 5 minuts, passat aquest temps, afegir el romaní i la nata i seguir cuinant.
Salpimentr al gust i deixar que es refredi.
Batre l'ou i afegir-lo a la preparacion quan estigui tèbia.
Triturar tot amb el turmix.
Afegi el cibulet i omplir les formes prèviament greixades amb mantega.
Col • locar al forn al bany maria a una temperatura de 150 graus durant 35 a 40 minuts
Servir sense els motlles.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se