Fumet blanc de peix

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

20 racions

Elaboració

Agafem totes les verdures, les netegem, les tallem a trossos regulars, i les sofregim en una olla amb oli d'oliva. Seguidament, afegim un cap de rap, afegim els quatre litres d'aigua mineral, i ho deixem que bulli, durant una hora i mitja.
Seguidament, ho passem pel colador xinès, i ja tenim el fumet a punt, per fer plats de peix, que no necessitin tenir un color vermellós.
Fixeu-vos, que no he posat sal, doncs la sal, li afegirem quan fem el plat que sigui.

1h 30min

Notes

Aquest fumet és més aviat per plats, que no tinguin el característic color vermellós, com per exemple peixos en salsa verda, etc...


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se