Sípia amb mandonguilles

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per a la picada:

8 racions

Elaboració

Feu les mandonguilles barrejant les carns amb l'all i julivert picat i l'ou. Saleu, empebreu i feu-les dels tamany d'una nou i enfarineu-les. Fregiu les en una paella amb oli abundant que quedin ben rosses i reserveu-les. Coleu aquest oli que no quedin restes de farina que es cremaria i passeu-lo a la caçola on heu de fer el guisat. Tritureu amb la batedora all i ceba ben fi i sofregiu-los en aquest mateix oli, quan sigui ros afegiu-hi el tomàquet triturat. Dexeu-lo coure bé i en acabat aboqueu al sofregit les sípies i deixeu-les coure una estona amb un raig de conyac. Ja podeu afegir herbes i espècies. Quan la sípia agafi color i hagi fet xup-xup amb el foc baix una estoneta, ja podeu afegir-hi les mandonguilles que tenieu reservades, el brou i la picada que haureu hagut de triturat a la batedora amb un xic del brou que us quedi ben fina. En aquest moment poseu sota la caçola , encara que sigui de les de doble fons, un distribuïdor. Abaixeu el foc al mínim i deixeu que vagi comentari molt lentament fins que quan punxeu la sípia amb una forquilla a noteu ben tova.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se