Salmó al cava

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Cassoleta de fang

Elaboració

Es posa el forn a escalfar a temperatura màxima.
Es prepara una cassoleta de fang amb una cullerada d'oli d'oliva.
Es talla la ceba a làmines fines i es distribueix per la cassoleta.
Se li posa un polsim de sal.
A sobre de la ceba es posa la rodanxa de salmó.
Se li posa un polsim de sal i prebre negre.
Es posa al forn una vegada calent a 200 graus durant uns 10 minuts.
Se li afageix el got de cava i es torna al forn uns 5 minuts més.

30min

Notes

Emplatat: en un plat pla. Al mig la rodanxa de salmó. Al voltant una mica de ceba. Per sobre dues cullerades de la salsa que ha deixat


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se