Salmó al cava
Ingredients
- 1 rodanxa d'un cm de gruix de salmó fresc
- 1 ceba mitjana
- 1 got de cava brut
- Sal, pebre negre i oli d'oliva
Utensilis
Cassoleta de fang
Elaboració
Es posa el forn a escalfar a temperatura màxima.
Es prepara una cassoleta de fang amb una cullerada d'oli d'oliva.
Es talla la ceba a làmines fines i es distribueix per la cassoleta.
Se li posa un polsim de sal.
A sobre de la ceba es posa la rodanxa de salmó.
Se li posa un polsim de sal i prebre negre.
Es posa al forn una vegada calent a 200 graus durant uns 10 minuts.
Se li afageix el got de cava i es torna al forn uns 5 minuts més.
Notes
Emplatat: en un plat pla. Al mig la rodanxa de salmó. Al voltant una mica de ceba. Per sobre dues cullerades de la salsa que ha deixat
Comparteix aquesta recepta: