Amanida d'Arròs amb Pollastre

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bull l'arròs amb una mica de sal i una fulla de llorer entre un quart i vint minuts depenent de si us agrada poc o molt fet.
Després el poses en un colador i ho passes per aigua.
Posa-ho en una safata i reserva.
Fes a trossets el pit de pollastre, fregeix en una paella i posa-ho en un plat perquè es refredi. Reserva.
Fes una truita, com a mínim d'un ou per persona i espera que refredi. Reserva.
Talla a trossets els palets de cranc. el pernil dolç, el cogombre, el pit de pollastre, la truita, el tomàquet cherry fes-ho per la meitat i la ceba tallada fina.
Posa-ho a l'arròs.
Després en un got de quart posa 2 o 3 parts d'oli, sal, una de vinagre o dos (segons us agradi mes for o fluix de vinagre) i una culleradeta d'orenga o estragó, mescles bé i el poses en un bol perquè cadascú es serveixi.
Queda hiper bò

45min

Notes

Si tens convidats pots fer de segon plat un fricandó.
Quedaràs com Déu.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se