Amanida de Llenties amb anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Renta les llenties en un colador i posa-les a bullir amb sal i una fulla de llorer, sense tapar a foc mitjà 45m. més o menys.
(sense tapar queden més senceres)
Dóna-li alguna remenada.
Després posa-les al colador perquè s'escorrin i es refredin.
Reparteix les llenties en 4 plat i afegeix els ingredients.
Amaneix amb oli i vinagre a gust.
Posa una mica de sal al tomàquet i ja està.
Queda hiper bo

1h

Notes

Per després unes croquetes de pollastre fàcils, és un bon complement.
(les trobaràs a la meva web)


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se