Romesco

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Poseu en una batedora els tomàquets sense pell ni llavors, els alls pelats, la carn dels pebrots, les ametlles i avellanes, el pebre vermell, el bitxo i les galetes.
Tritureu-ho tot i aneu-hi incorporant oli, un raig de vinagre, sal i pebre.

Variacions:

Els alls i els tomàquets es poden fregir en comptes d’escalivar.
En lloc de pebrot del romesco s’hi pot posar nyora.
Es pot espessir la salsa amb pa sec fregit.
S’hi pot afegir una punta d’all cru.
Es pot fer amb ametlla o avellana sola.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se