Suquet de rap

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola gran sofregim la ceba tallada petita, a foc lent, mentre en una paella fregim les dues llesques de pa i les reservem. En el mateix oli fregim les patates que abans haurem netejat, pelat i escapçat, esperarem que agafin una mica de color i les reservem sobre paper absorvent per treure l'excès d'oli.
Netegem els tomàquets i els ratllem, els afegim a la ceba amb una mica de sal, un pols de sucre i un got petit de vi blanc.
Salpebrem el rap generosament i reservem. Mentre, posem l'aigua a bullir.
Preparem una picada al morter amb les avellanes, el julivert, el pa fregit, els dents d'all escalivat i una mica de sal. Que quedi ben fi.
Quan està llesta l'afegim a la cassola amb la ceba i el tomàquet, deixem coure uns 10 minuts, tot anant remenant. En aquest moment ja podem posar-hi les patates i l'aigua calenta, quan bulli, esperem 20 minuts amb la cassola tapada, el que necessiten les patates per estar al punt . Hi posem el rap. Deixem coure durant 4 minuts, ho tastem per rectificar de sal si cal.
Millor si esperem unes hores abans de menjar-ho, és molt més bo.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se