Coliflor amb bacallà

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la beixamel:

4 racions

Elaboració

Tallem la coliflor en branquetes no gaire grosses i la bullim a l'olla a presió durant 4 o 5 minuts. També la podem coure en una olla normal durant uns 20 minuts.
la treiem del foc i la posem a escórrer. Ha de quedar ben escorreguda.
Tallem la ceba en juliana, posem l'oli al foc i quan estigui calent, hi tirem la ceba. La deixem fer fins que estigui una mica rossa.
Afegim el bacallà a trossets i el fregim durant 1 minut.
Fem la beixamel amb la farina, la mantega, la llet, nou moscada i sal.
Posem la coliflor en una plata untada amb mantega i repartim per sobre el sofregit de ceba i bacallà.
Ho cobrim tot amb la beixamel i posem per sobre el formatge ratllat.
Fiquem la coliflor al forn, ja calent, durant uns 15 minuts.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se