Amanida de quinoa, fruites i formatge blau amb vinagreta balsàmica

Ingredients

Per la vinagreta:

2 racions

Elaboració

En una olla amb aigua i una mica de sal, hi posem la quinoa i la deixem coure uns 15 minuts. la resevem. Netegem i tallem petit els diferents tipus d'enciams i herbes . Tallem la poma allargada i fina . Tallem per la meitat els tomàquets cirera i fresons. Tallem a trossets el formatge blau. Agafem un bol i hi tirem tots els ingredients. Ho remenem bé.
Fem la vinagreta: en un morter barregem bé el vinagre balsàmic, una mica de sal i l'oli d'oliva.
Tirem la vinagreta en el bol on tenim tots els ingredients de l'amanida i ho barregem tot bé. . Ja es pot servir.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se