Rap amb muselina d'all i patates

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la muselina d’all:

4 racions

Elaboració

Del rap:

Fem coure el rap a la planxa, amb una mica de sal i la planxa untada amb oli d’oliva. Quan estigui fet el posem en una safata i a la planxa del forn.

De la muselina d’all:

Tirem a la batedora :un got ple d'oli de girasol, mig got de llet , 2 dents d'all , sal i una mica de pebre negre mòlt (opcional). Ho triturem tot fins aconseguir una salsa espesseta.
La tirem a sobre del rap i ho posem al forn a gratinar uns minuts fins que sigui dauradeta.
Acompanyem amb unes patates que haurem fet confitades amb oli d'oliva : posem les patates , pelades i netes , tallades a rodanxes en una paella amb oli que vagin i que bullin amb l'oli , mai que es fregeixin. A foc lent i que es vagin coent.

Per emplatar:

En un plat, hi posem les patates de base, a sobre el rap i sobre la muselina d’all.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se