Cookies de xocolata

Categoria:
Recepta per
Típica de: Estats Units (EUA)
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Preescalfeu el forn a 180 graus.
Unteu la plata del forn amb mantega fosa i deixeu que es refredi (o folreu-la amb paper vegetal).
Mescleu i bateu la mantega amb el sucre, després bateu l’ou i finalment la vainilla sense deixar de batre.
Trossegeu la xocolata a la mida d’una pansa.
Piqueu els anacards (en un morter o en un molinet de cafè).
Tamiseu (amb un colador fi, de te) la farina i el llevat, i mescleu-ho amb els anacards.
Afegiu-hi la meitat de la barreja de mantega i sucre, bateu-ho bé i després incorporeu-hi la resta de la mescla i els trossets de xocolata.
Ja teniu la massa amb què farem porcions d’una cullera, que deixarem a la plata i aixafarem per donar-li forma de galeta.
Fornegeu uns quinze minuts o fins que estiguin enrossides (fins a 25 minuts com a màxim).

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se