Amanida de mongetes tendres

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la vinagreta:

4 racions

Elaboració

Treu les puntes de les mongetes i renta-les bé.
Cou les mongetes en aigua bullent amb sal durant 20 minuts, escorre i deixa refredar.
Pela i pica finament la ceba i l'ou dur i trosseja les anxoves.
Talla el tomàquet a rodanxes
Prepara la vinagreta, posa l'oli en un bol i afegeix el vinagre amb una culleradeta de mel.
Afegeix la ceba i el gra d'all picat.
Incorpora l'ou dur i les anxoves.
Afegeix la sal i el pebre i barreja bé.
Donarem un toc especial a la vinagreta si afegim les herbes aromàtiques picades.
Posa el tomàquet al voltant de les mongetes.
Aboca la vinagreta sobre les mongetes, barreja bé i refreda a la nevera com a mínim 2 hores, serveix ben fredes


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se