Un equip català guanya el Mundial de Pastisseria per primera vegada
Espanya va aconseguir en el certamen un total de 5.678 punts, més de 200 punts de diferència respecte als rivals més immediats, els representants d'Itàlia i Bèlgica, que van quedar en segona i tercera posició respectivament. Es tracta de la primera vegada que un equip espanyol venç en aquesta competició, una de les més prestigioses del sector, que va reunir a Lió i durant dos dies 19 equips d'arreu del món.
El projecte va arrencar fa dos anys i va agafar velocitat després de quedar primers en la preselecció europea de París, el març passat. Per conquistar al jurat i aconseguir un dels premis més prestigiosos del sector de la rebosteria, els catalans Bordas i Josep Maria Guerola i el granadí Julián Álvarez van esculpir un indi de sucre, un tren de xocolata i una brúixola de gel, inspirant-se en La volta al món de l'escriptor Jules Verne.
Bordas és exalumne de l'escola de Barcelona i treballa en una pastisseria de Viladecans, Guerola treballa en una pastisseria de Sant Cugat, i Álvarez és professor en una escola de pastisseria a França.