Últimes receptes
|
Quim Lleonart segueix a 140 xefsTxell Pujagut
Això de la cuina ha estat un veritable descobriment: em relaxa, em dóna un espai per pensar i reflexionar i em recompensa quan veig q ho he fet bé i a la meva família i amics els encanta i em fan repetir! Espero aprendre de tots vosaltres! Antonella Speranza
Sóc l’Antonella, vinc d'Itàlia, de Nàpols. Sóc napolitana. Amb el meu bloc www.lapastaperalscatalans.cat tinc la presumpció de ensenyar als catalans a cuinar la pasta com cal. Albert Vilas
Visiteu el meu bloc "http://lacuinadesempre.blogspot.com" No us fareu uns grans xefs...però potser sereu una mica més feliços !!! He sigut oficial de pastisseria durant 10 anys...i sempre m'ha agradat la cuina tradicional. He rebut una bona formació de la meva mare i tinc un bon recull de receptes. Actualment sòc informàtic i tinc 37 anys.
|