Recuperar contrasenya
Donar-se d'alta
Les meves receptes
Afegir recepta
Desades a favorites
Configuració
El meu blog
Sortir
× Tancar
Receptes.cat
La xarxa social de cuina en català
Inici
Cerca
Trucs
Fòrum
Ajuda
Entrar
Registra't
Recuperar contrasenya
Amanides i entrants
Sopes i cremes
Arrossos i pasta
Llegums i verdures
Carns
Peixos i mariscos
Ous i làctics
Postres i dolços
Salses
Begudes
Altres
Últimes receptes
Estofat de cigrons amb carn magra de porc
Canelons d'espinacs a la catalana
Pastís salat de formatge i pera
Arròs amb botifarra negra i pèsols
Melmelada de tomàquet i bitxo - thermomix i mètode tradicional
Formatge ricotta al forn
Llenties amb verdures
Petxines de pelegrí farcides amb secret de porc, tòfona i gírgoles, gratinades
Arròs mar i muntanya amb peus de porc, sípia i cloïsses
Bacallà al pil-pil fàcil de lligar
Quim Lleonart segueix a 140 xefs
Laia Fontanet
Angelina Bescós i Trilla
És divertit cuinar! Bons plats, bon vi i bona companyia.
Marta mira oliveda
Inès Fortuny
Joana M Garcés Riera
Isabelle torrell barrado
Carla moreno quesada
soc una noia mot divertida, molt guapa,llesta i estic soltera.
Ona solà peñafiel
Merce artells moreno
M'agrada cuinar i m'agrada menjar...molt bona convinació!
Francesc Mulà bonilla
|< Primer
<< Anterior
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Següent >>
Últim >|
Quim Lleonart
Soc un xef de cuina jubilat de 79 anys, que vol posar la seva experiència en els fogons, a l'abast de tothom, mitjançant aquesta web.
Últimes receptes
Petxines de pelegrí farcides amb secret de porc, tòfona i gírgoles, gratinades
Farcellets de col farcits de samfaina, amb salsa de piquillos
Tripes i peus de xai amb samfaina
Crema de carbassa amb turmes de xai, i crostons de pa fregit
Espigalls saltats amb cansalada
Arròs a la milanesa
Moniatos cuits al forn
Llet merengada
Sopes de farigola, amb ous batuts
Salsa de llimona amb tàperes
Veure totes les receptes