Burballes arrissades al pesto mallorquí

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

En lloc de fer la salsa en una batedora, es pot fer en un morter "analògic". Vaja, de tota la vida.

Elaboració

Després de molt de temps sense publicar cap recepta, torn amb vosaltres. Avui farem un plat de pasta mallorquina que ve molt de gust a l'estiu malgrat que es pot fer tot l'any. La idea ve dels spaghetti a la salsa parmesana El Pesto però traduïda als productes de la nostra terra.
És un plat molt fàcil de fer i no requereix molt de temps a la cuina i així ens estalviem passar calor. La salsa es pot fer pel matí i deixar-la a la gelera (nevera)

Feim la salsa:

en el tassó de la batedora hi posam les ametlles torrades sense pell, els grans d'all, el julivert tallat a trossos petits, el formatge mahonès tallat a daus, l'oli d'oliva (si pot ser verge millor) i la sal. Posam en marxa la batedora i quan ho tenim tot ben batut, ho passam a un recipent i el posam a la gelera.

Feim les burballes:

posam aigo (millor mineral) en una olla i la posam al foc fins que arrenqui el bull. Li posam sal i afegim les burballes. Les deixam bullir cinc minuts a foc mitjà (el temps de cocció el marca el paquet). Quan hagin passat els cinc minuts, les colem.

Preparam els plats:

Posam la base de burballes i per sobre, li posam la salsa de Pesto Mallorquí.

10min

Notes

Es pot acompanyar amb una amanida de tomàquet. Ara és el temps del tomàquet i n'hi ha de tota casta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se