Spaghetti amb musclos
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de spaghetti.
- 2 quilos de musclos.
- 1 decilitre d'oli d'oliva.
- 2 grans d'all.
- 1 ramet de julivert.
- 1 got de vi blanc sec.
- 1 llimona.
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Rentar bé els musclos, directament sota l'aixeta, fregant-los amb un raspall dur.
Posar-los al foc en una cassola, amb el vi i una mica d'aigua.
Tan aviat s'obrin, retireu la cassola del foc, desprendre els musclos de les valves i reservar-los, juntament amb el brou de la cocció, filtrat prèviament.
Deixar una dotzena de musclos per adorn, amb una sola valva.
En una cassola a part, ofegar en l'oli els alls sencers i aixafats, retirar-los en quan comencin a daurar-se, després, afegir els musclos amb el brou de cocció.
Condimentar amb sal, pebre i una mica de julivert, picat finament.
Deixar coure durant uns minuts i retirar del foc.
Coure la pasta en aigua bullint, quan estigui cuita al dente, escórrer, abocar-la en una safata de servir i condimentar amb els musclos i la seva salsa.
Adornar al voltant amb els musclos reservats i escampar-hi julivert picat ben fi i escorça de llimona ratllada.
Etiquetes: Pastes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4166 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.