Amanida de festa major

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una safata de porcellana rectangular plana
Un ratllador
Un cassó mitjà

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua i sal, coem els dos ous durant deu minuts, els refredem, els pelem i els reservem.
Seguidament, obrim les llaunes de puntes d'espàrrecs i les repartim per tota la safata de porcellana. Tot seguit, les amanim amb la vinagreta d'espàrrecs i ho cobrim amb els tomàquets xerri tallats en dues meitats.
A continuació, repartim el pernil d'ànec per damunt dels tomàquets, i un cop ben repartit, agafem els ous bullits, els ratllem tot cobrint l'amanida, i ja la podem servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se