Amanida estiuenca
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vinagreta per amanides d'estiu (la trobareu a les meves receptes)
- Mig meló
- Una safata de tomàquets tipus cirera
- Una safata de gules d'Aginaga
- Tres alls laminats
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Un pot de blat de moro en conserva
- Porradell picolat
5 racions
Utensilis
Una safata de porcellana gran
Una paella mitjana
Un bol de vidre gran
Un estri per fer boles de meló
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, en una paella fregim els alls laminats i quan són daurats, afegim les gules amb un polsim de sal, els hi donem unes voltes amb l'espatula de fusta i les reservem.
Seguidament, anem fent boles de meló amb l'ajud de l'estri per fer boles, i les anem ficant en el bol de vidre.
Tot seguit, tallem els tomàquets en dues meitats i els afegim en el bol.
A part, fem la vinagreta tal com explico a la meva recepta,i la reservem.
Agafem el pot de blat de moro, l'escorrem i l'afegim en el bol juntament amb la resta d'ingredients.
Tot seguit, afegim les gules, ho remenem tot plegat, ho barregem amb força vinagreta, i ho fiquem en la safata de porcellana, espolsada amb porradell picolat, i ja la podem servir a taula.
1h
Etiquetes: Amanides de primavera-estiu Cuina de primavera-estiu Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2992 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.