Amanida estiuenca

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vinagreta per amanides d'estiu (la trobareu a les meves receptes)
  • Mig meló
  • Una safata de tomàquets tipus cirera
  • Una safata de gules d'Aginaga
  • Tres alls laminats
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Un pot de blat de moro en conserva
  • Porradell picolat

5 racions

Utensilis

Una safata de porcellana gran
Una paella mitjana
Un bol de vidre gran
Un estri per fer boles de meló
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en una paella fregim els alls laminats i quan són daurats, afegim les gules amb un polsim de sal, els hi donem unes voltes amb l'espatula de fusta i les reservem.
Seguidament, anem fent boles de meló amb l'ajud de l'estri per fer boles, i les anem ficant en el bol de vidre.
Tot seguit, tallem els tomàquets en dues meitats i els afegim en el bol.
A part, fem la vinagreta tal com explico a la meva recepta,i la reservem.
Agafem el pot de blat de moro, l'escorrem i l'afegim en el bol juntament amb la resta d'ingredients.
Tot seguit, afegim les gules, ho remenem tot plegat, ho barregem amb força vinagreta, i ho fiquem en la safata de porcellana, espolsada amb porradell picolat, i ja la podem servir a taula.

1h


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3119 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: