Aletes de pollastre al forn amb mostassa, sobrassada i patates fregides
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo i mig d'aletes de pollastre amb la punta tallada
- Mostassa de Dijón
- Sobrassada de Mallorca
- Sal
- Pebre negre en pols
- Herbes provençals
- Cinc patates de mida mitjana
- Oli d'oliva
- Sal
- Un got de vi ranci
5 racions
Utensilis
Una safata refractària rectangular gran
Uns estalvis
Unes pinces pel forn
Una paella gran
Una aranya de filferro
Una safata de porcellana gran
un pinzell
Elaboració
Primerament, en una safata refractaria, posem les aletes de pollastre, les salpebrem, les espolsem amb herbes provençals, les pintem amb la mostassa de Dijón, les reguem amb vi ranci i un bon raig d'oli d'oliva, i les enfornem a 180º. tot donant-hi voltes de tant en tant, fins que estiguin gairebé cuites, i tot seguit les retirem del forn, les untem amb la sobrassada, i les tornem a posar en el forn, fins que estiguin cuites.
Mentre es couen les aletes,pelem les patates, les tallem a lo llarg en tires més aviat fines, i les fregim en una paella amb força oli d'oliva, i quan ja estan ben fregides i daurades, les fiquem en una safata de porcellana, per servir-les a part.
Quan ja tenim les aletes cuites, les servim en la mateixa safata refractària amb uns estalvis a sota i les patates fregides de guarnició.
1h 10min
Etiquetes: Amanides de primavera-estiu Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2521 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.