Parmentier de patates

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola fonda metàl·lica
Una premsadora (passapurés)
Un cassó gran
Una espàtula de fusta
Un atuell de plàstic amb tapa

Elaboració

En una cassola fonda amb aigua i sal, posem a bullir les patates pelades i tallades a trossos regulars, fins que estiguin cuites, les escorrem i les passem per la premsadora tot posant-les en el cassó on acabarem de fer el parmentier a foc baix.
Amb l'espàtula de fusta anem remenant, i tot seguit corregim de sal, hi afegim un polsim de nou moscada i un raig de nata líquida, i seguim remenant fins que ja tenim una parmentier fina i homogènia, i ja el podrem guardar en un atuell amb tapa fins que necessitem fer-lo servir.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se