Parmentier de patates
Categoria:
Tipus de plat: Puré
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo de patates
- Sal
- Aigua
- Nata líquida per muntar
- Mantega
- Nou moscada
Utensilis
Una cassola fonda metàl·lica
Una premsadora (passapurés)
Un cassó gran
Una espàtula de fusta
Un atuell de plàstic amb tapa
Elaboració
En una cassola fonda amb aigua i sal, posem a bullir les patates pelades i tallades a trossos regulars, fins que estiguin cuites, les escorrem i les passem per la premsadora tot posant-les en el cassó on acabarem de fer el parmentier a foc baix.
Amb l'espàtula de fusta anem remenant, i tot seguit corregim de sal, hi afegim un polsim de nou moscada i un raig de nata líquida, i seguim remenant fins que ja tenim una parmentier fina i homogènia, i ja el podrem guardar en un atuell amb tapa fins que necessitem fer-lo servir.
Comparteix aquesta recepta: