Puré de faves amb bisbe fregit

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de faves congelades
  • Quatre talls de bisbe de mig dit de gruix
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Tres porros picolats
  • Dues patates de mida mitjana
  • Aigua
  • Nata líquida

4 racions

Utensilis

Una premsadora (passapurés)
Quatre plats plans
Una paella gran
Una cassola metàl·lica fonda
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Una espàtula metàl·lica plana

Elaboració

Primerament, en una cassola amb aigua i sal, posem a coure les faves i les patates pelades tallades en trossos regulars, fins que tot plegat estigui ben cuit.
A part, sofregim els porros picolats, i quan ja estan ben fregits, els afegim a les patates i les faves, ho passem tot plegat per la premsadora, i ho fiquem en el cassó on acabarem de fer el puré.
Seguidament, fiquem el foc baix, i anem remenant amb l'espàtula de fusta,afegim un rajolí de nata líquida, i seguim remenant, fins que tenim un puré fi i homogeni.
Em el moment de muntar els plats, fiquem el puré a la mànega pastissera amb el broc rissat, i en cada plat fem un cercle en tot el fons del plat, i tot seguit, en una paella amb un rajolí d'oli, fregim els talls de bisbe, i quan ja són fregits, amb l'espàtula plana els anem posant cadascun en el seu plat, damunt el cercle de puré, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, també la podem fer amb bull (blanc), però queda més bé feta amb bisbe (negre).


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2104 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: