Mos de pernil dolç

Ingredients

4 racions

Elaboració

S’ha de posar un tall de pernil dolç( que sigui una mica gruixut) damunt de paper film .
S’unta de la crema de formatge(bastant formatge) al mig si posen les nous trencades i els dàtils trossejats.
S’enrotlla el tall de pernil dolç amb el paper film(com si fos un caneló) i es congela.
Quant es vulgui servir es treu del congelador i congelat mateix es talla a rodanxes una mica gruixudes.
Es deixa una estona fins que estigui a temperatura ambient.
Ja es pot servir

30min

Notes

Es pot servir com aperitiu o amb amanides fredes


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se