Sopa d'all
Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mitja cabeça d'alls
- Pa torrat (3 o 4 llesquetes ben primes per cap)
- mitja culleradeta de Pimentón de la Vera
- caldo de pollastre o aigua (1 litre de caldo per cada 3 plats)
- ous (un per cap)
- un raig d'un bon oli.
- sal
Elaboració
Piquem ben petits els alls i els sofregim en l'oli. Quan comencen a estar rossets hi afegim el Pimentón i ho remenem bé.
Tot seguit hi posem el pa torrat a llesquetes ben finetes i hi donem un parell de tombs amb l'espàtula de fusta.
Hi posem el caldo i fem que arrenqui al bull, aleshores ho deixem a foc ben baixet uns 20 minuts, ho salem al gust.
Uns moments abans de emplatar hi posem un ou per cap i deixem que es facin uns 3 o 4 minuts, sacsant la cassola perquè no s'enganxin (no remenant ja que es trencarien els ous).
S'emplata la sopa vigilant que els ous quedin sencers i que en posem un a cada plat.
Comparteix aquesta recepta: