Mongetes de Santa Pau cuites a casa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola fonda

Elaboració

El dia abans de coure les mongetes, les posem en remull tota la nit dintre la nevera.
En el moment de posar-les a coure, posem les mongetes cobertes amb l'aigua, una pastanaga pelada, mitja ceba i una fulla de llorer, i tot seguit hi afegim la cotna de pernil i un raig d'oli d'oliva, tapem la cassola, i a foc mitjà deixem que arrenquin el bull durant mitja hora, les destapem, corregim de sal, i deixem que s'acabin de coure mitja hora més, i ja les tenim a punt per fer qualsevol recepta que vulguem.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se