Cigrons estofats amb baldanes de ceba esparracades
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 600 grams de cigrons cuits
- Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Una fulla de llorer
- Una ceba tendra picolada
- Tres alls aixafats
- Vi blanc
- Dues baldanes de ceba de mida grossa
- Sal
- Oli d'oliva
- Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
5 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva fiquem les baldanes sense la pell i les esparraquem a mida que es van fregint, i un cop esparracades, les reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, fregim: la ceba picolada, una fulla de llorer i els alls aixafats, i quan tot plegat ja està ben sofregit, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet i un got de vi blanc, i deixem que redueixi.
A continuació, afegim un cullerot de brou de pollastre casolà, i deixem que arrenqui el bull tot plegat, uns vint minuts i tot seguit ja podrem afegir-hi els cigrons i les baldanes esparracades, ho corregirem de sal, i ho deixarem acabar de coure a foc baix, uns dotze minuts més, i ja ho podrem servira taula amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes:
La cuina dels estofats La cuina dels llegums
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1445 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.