Patates emmascarades

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una paella gran
Un estri per aixafar patates
Un motlle rodó d'acer inoxidable
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua i sal, coem les patates amb pell fins que estiguin cuites i les deixem refredar, les pelem i les tallem a trossos regulars i amb l'estri d'aixafar les aixafem i les reservem.
A part, en una paella amb un raig d'oli, fregim la cansalada tallada en trossos petits juntament amb la botifarra de ceba sense la pell i tallada a trossos petits, i un cop tot ben fregit, ho afegim en el bol juntament amb les patates, i ho remenem tot i ho reservem.
Tot seguit, en una paella amb una gota d'oli, fregim un tall de cansalada fins que estigui feta una rosta, i passem a muntar el plat de la següent manera: posem el motlle en el centre del plat, l'omplim amb la barreja de patates, el desemmotllem hi posem la rosta de cansalada al damunt, hi afegim un rajolí d'oli d'oliva, i ja ho tenim llest per servir a taula.

1h

Notes

Aquesta recepta és per una persona,però farem tants plats com persones seguin a taula.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se