Patates emmascarades
Categoria:
Tipus de plat: Remenat
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Botifarra de ceba
- Dos talls de cansalada viada
- Dues patates de mida mitjana
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
Utensilis
Un cassó gran
Una paella gran
Un estri per aixafar patates
Un motlle rodó d'acer inoxidable
Un bol de vidre gran
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua i sal, coem les patates amb pell fins que estiguin cuites i les deixem refredar, les pelem i les tallem a trossos regulars i amb l'estri d'aixafar les aixafem i les reservem.
A part, en una paella amb un raig d'oli, fregim la cansalada tallada en trossos petits juntament amb la botifarra de ceba sense la pell i tallada a trossos petits, i un cop tot ben fregit, ho afegim en el bol juntament amb les patates, i ho remenem tot i ho reservem.
Tot seguit, en una paella amb una gota d'oli, fregim un tall de cansalada fins que estigui feta una rosta, i passem a muntar el plat de la següent manera: posem el motlle en el centre del plat, l'omplim amb la barreja de patates, el desemmotllem hi posem la rosta de cansalada al damunt, hi afegim un rajolí d'oli d'oliva, i ja ho tenim llest per servir a taula.
Notes
Aquesta recepta és per una persona,però farem tants plats com persones seguin a taula.
Comparteix aquesta recepta: