Nius de patata amb cols de Brussel·les
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Fritada
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
4 racions
Utensilis
Quatre motlles per fer nius de patata
Una paella fonda
Una cassola fonda
Una paella gran
Una aranya de filferro
Elaboració
Primerament, fem els nius de patata com explico a la meva recepta, i un cop fregits, els reservem en una safata amb un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
Seguidament, en una cassola fonda amb aigua i un pessic de sal, bullim les cols de Brussel·les fins que estiguin cuites al punt, i les deixem refredar. Tot seguit, les tallem cadascuna en dues meitats, les passem per farina, i les fregim amb oli d'oliva, fins que estan una mica daurades, en posem dotze meitats en cada niu, i ja les tenim a punt per servir taula.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta, és una guarnició especial per plats de carns ja siguin al forn, a la planxa o per acompanyar rostits, i si els volem fer servir com aperitiu, també ens valdran.
Etiquetes: La cuina dels nius de patates Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1343 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.