Nius de patata

Aquesta recepta, més que un plat, és una guarnició, que pot acompanyar tan peixos a la graella, planxa, o forn, com també carns. Els podem fer farcits amb verduretes saltades, bolets, o qualsevol guarniment que ens agradi.

Ingredients

  • Quatre patates grans, tipus Mona lisa (són les ideals per fregir)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Paper de cuina

4 racions

Utensilis

Un estri, per fer els nius.
Una paella fonda.
També les podem fregir amb fregidora.
una safata plana amb un paper de cuina

Elaboració

Primer de tot, pelem les patates, i les tallem a rodelles ben fines.
Seguidament, tallem les rodelles en juliana molt prima, i acte seguit, anem omplin l'estri de fer els nius, amb la juliana de patata.
A continuació, tanquem el motlle, i fregim les patates amb força oli d'oliva, fins que veiem que les patates, són ben rosses.
Seguidament, ho desemmotllem, afegim un polsim de sal, i els deixem damunt un paper de cuina, perquè absorbeixi tot l'oli de fregir-los.
Acte seguit, ja els tenim a punt, per fer-los servir com a guarnició, en el plat que més ens agradi.

40min

Notes

Normalment, aquests estris, els podem trobar a les botigues de parament per la llar.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3877 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: