Niu de patata amb ou ferrat i bisbe negre
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Fritada
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
1 racions
Utensilis
Motlles per fer nius de patates
Una paella mitjana
Una espàtula plana metàl·lica
Elaboració
Primerament, fem els nius de patata tal com explico a la meva recepta, i un cop fregits els anem posant en el centre da cada plat, on els servirem. Tot seguit, fem un ou ferrat, i un cop fregit, el posarem damunt el niu de patata, i per acabar el plat, agafem el tall de bull, els passem per farina, i amb el foc baix, el sofregim dos minuts (un minut per cada banda), i amb l'espàtula plana el posem damunt de l'ou ferrat, i ja el tenim a punt per servir a taula.
45min
Notes
Aquesta recepta la fem per un comensal, però podem fer tants plats, com persones seguin a taula.
Etiquetes: La cuina dels nius de patates Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1630 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.