Niu de patata amb ou ferrat i bisbe negre

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Nius de patata [Veure recepta]
  • Un ou
  • Un tall de bisbe negre de mig dit de gruix
  • Farina
  • Oli d'oliva

1 racions

Utensilis

Motlles per fer nius de patates
Una paella mitjana
Una espàtula plana metàl·lica

Elaboració

Primerament, fem els nius de patata tal com explico a la meva recepta, i un cop fregits els anem posant en el centre da cada plat, on els servirem. Tot seguit, fem un ou ferrat, i un cop fregit, el posarem damunt el niu de patata, i per acabar el plat, agafem el tall de bull, els passem per farina, i amb el foc baix, el sofregim dos minuts (un minut per cada banda), i amb l'espàtula plana el posem damunt de l'ou ferrat, i ja el tenim a punt per servir a taula.

45min

Notes

Aquesta recepta la fem per un comensal, però podem fer tants plats, com persones seguin a taula.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1630 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: