Carxofes amb beixamel

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

S'escorren els cors de carxofa, es parteixen per la meitat i es posen en una safata pel forn amb la part tallada a dalt.
Es pica el pernil dolç i els xampinyons laminats per fer-los més petits, i es col·loca a sobre de cadascuna de les meitats de les carxofes.
Posem la beixamel al damunt de les carxofes.
Empolvorar amb formatge ratllat i posar-ho a gratinar al forn durant 15 o 20 minuts, fins que quedi daurat.

Per fer la beixamel:

Es posa la mantega i l'oli a escalfar en una paella. Quan la mantega està líquida s'afegeix la farina.
Es va remenant i s'afegeix la llet freda a poc a poc sense deixar de remenar.
Es deixa coure durant uns 6 minuts.
I es rectifica de sal.

35min

Notes

Si ho voleu coure en safates de terrissa individuals, es poden servir en la mateixa safata.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se