Canelons de bolets i pastanaga amb beixamel de fruits secs

Ingredients

  • Un paquet de plaques de canelons
  • 3 Pastanagues pelades i ratllades
  • 250 g bolets variats
  • 2 Grans d'all
  • Julivert fresc
  • Formatge parmesà
  • Sal i pebre

Per a la beixamel de fruits secs:

  • 24 Ametlles i 24 avellanes crues
  • 4 Nous pelades
  • 2 Dents d'all
  • ½ Culleradeta de nou moscada mòlta
  • Mantega
  • Sal i pebre
  • Dues cullerades soperes de farina blanca de blat

4 racions

Elaboració

En primer lloc, preparem la beixamel, per això fonem la mantega en una olla, hi afegim els fruits secs (que haurem triturat amb la picadora) i els alls premsats. Ho saltegem un parell de minuts.
Hi afegim la farina i la barregem fins que es formi una massa, anem afegint a poc a poc la llet fins que quedi lligada.
Hi afegim sal i pebre mòlt i ho reservem.
Un cop enllestida la beixamel, preparem el farciment.
Sofregim la ceba i els alls ben picadets quan estigui (es veu amb el color), hi tirem les pastanagues ratllades, els bolets talladets i el julivert.
Deixem coure uns 20 minuts o una mica més, pel que fa a les pastanagues fins que les veiem toves i s’hagi reduït el suc dels bolets, hi afegim sal i pebre, hi tirem dues cullerades de la beixamel que hem preparat al principi i ho remenem.
Coem les plaques de canelons tal com indica en el paquet.
Omplim els canelons, els anem deixant en una safata de forn. Cobrim amb la beixamel restant, afegim el parmesà i ho gratinem al forn fins que quedin daurats.

40min


Recepta de cuina de Canelons de bolets i pastanaga amb beixamel de fruits secs
En el plat per degustar-los.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes:             Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4361 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Òskar Haddock diu:
Per la beixamel: Quina farina i quanta?
No dius res als ingredients.
Jordi Garcia Miguel diu:
Tens tota la raó. Un oblit. Gràcies.

Són dues cullerades soperes de farina blanca de blat per la quantitat de canelons de la recepta.

Salutacions i salur,

Jordi.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: