Canelons de bolets i pastanaga amb beixamel de fruits secs
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Un paquet de plaques de canelons
- 3 Pastanagues pelades i ratllades
- 250 g bolets variats
- 2 Grans d'all
- Julivert fresc
- Formatge parmesà
- Sal i pebre
Per a la beixamel de fruits secs:
- 24 Ametlles i 24 avellanes crues
- 4 Nous pelades
- 2 Dents d'all
- ½ Culleradeta de nou moscada mòlta
- Mantega
- Sal i pebre
- Dues cullerades soperes de farina blanca de blat
4 racions
Elaboració
En primer lloc, preparem la beixamel, per això fonem la mantega en una olla, hi afegim els fruits secs (que haurem triturat amb la picadora) i els alls premsats. Ho saltegem un parell de minuts.
Hi afegim la farina i la barregem fins que es formi una massa, anem afegint a poc a poc la llet fins que quedi lligada.
Hi afegim sal i pebre mòlt i ho reservem.
Un cop enllestida la beixamel, preparem el farciment.
Sofregim la ceba i els alls ben picadets quan estigui (es veu amb el color), hi tirem les pastanagues ratllades, els bolets talladets i el julivert.
Deixem coure uns 20 minuts o una mica més, pel que fa a les pastanagues fins que les veiem toves i s’hagi reduït el suc dels bolets, hi afegim sal i pebre, hi tirem dues cullerades de la beixamel que hem preparat al principi i ho remenem.
Coem les plaques de canelons tal com indica en el paquet.
Omplim els canelons, els anem deixant en una safata de forn. Cobrim amb la beixamel restant, afegim el parmesà i ho gratinem al forn fins que quedin daurats.
40min
Etiquetes: Beixamel Bolets Canelons Fruits secs Pastanaga Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4361 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.