Orelletes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

8 racions

Elaboració

Es pasta tot amb una cullera de fusta fins que està ben barrejat.
Després s'amassa una estona amb les mans enfarinades.
S'aplana amb el corró i es fan unes "rodones" ben primetes que ens càpiguen dins la paella.
Es fregeixen amb bastant d'oli, que no ha de ser massa bullent, i quan es treuen s'espolsen amb força sucre.

1h 30min

Notes

La massa és molt ràpida i senzilla de fer però el procés fins a tenir-les enllestides és lent ja que s'han de fregir d'una en una.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se